Onlinebroker
Ajutor | Contact
 English 
Cum functioneaza Onlinebroker?

Descoperiţi serviciile oferite de noi pentru clienţii Onlinebroker!

Daca sunteti clientul nostru va invitam sa introduceti utilizatorul si parola pentru contul dvs de client Onlinebroker pentru a vizualiza si paginile corespunzatoare site-ului onlinebroker.

Daca nu sunteti clientul nostru si acum doriti sa va informati de functionalitatea site-ului onlinebroker.ro va invitam sa cititi n cele ce urmeaza prezentarea avantajelor clientului Onlinebroker.

Ne-am gândit cum să vă fie mai uşor în accesarea oricărei opţiuni din site şi de aceea în continuare este prezentată funcţionalitatea fiecărei secţiuni în parte:

1. În secţiunea "CONTURI SI PORTOFOLII" puteţi ţine evidenţa portofoliului dumneavoastră care poate fi structurat în acţiuni, obligaţiuni tranzacţionate pe piaţa BVB sau acţiunile tranzacţionate pe piaţa futures (clic pe "Portofolii")

Tot aici puteţi:
să creaţi lista proprie cu acţiunile pe care le tranzacţionaţi - clic pe "Liste proprii"
să vizualizaţi documentele specifice realizării tranzacţiilor dumneavoastră - clic pe "Extrase şi confirmări"
să accesaţi documentele sau formularele necesare la un moment dat - clic pe "Documentele şi formulare"
să administraţi banii dvs. din cont, precum şi să alimentaţi contul dvs online folosind plata cu cardul; indicaţiile privind această operaţiune le găsiţi accesând butonul verde Ajutor - clic pe "Management bani"
să folosiţi opţiunea de "Hedging" în tranzacţiile efectuate de dvs.; informaţiile cu privire la ce înseamnă acest serviciu le găsiţi accesând butonul verde Ajutor (dreapta sus a paginii).
să schimbaţi parola contului sau e-mailul dvs. prin accesarea meniului "Setări cont".

2. În secţiunea "TRANZACŢIONARE" puteţi vizualiza evoluţiile acţiunilor din piaţă în timp real prin accesarea meniului "Piata Online".

Tot aici puteţi:
să plasaţi un ordin nou în piaţă după ce în prealabil aţi ales tipul de ordin, tipul de piaţă şi aţi specificat preţul şi valoarea acestuia; alte explicaţii le găsiţi accesând butonul verde de Ajutor - clic pe "Ordin nou"
să vizualizaţi lista tuturor ordinelor date într-o anumită perioadă (clic pe "Lista ordine" ) sau numai a ordinelor active la un moment dat (clic pe "Ordine active")
→ să cunoaşteţi toate tipurile de ordine lansate pe piaţa futures efectuate de dumneavoastră într-o anumită perioadă, precum şi starea acestora la acel moment – clic pe „Ordine futures
→ alege opţiunea primirii unui mesaj în contul de client Onlinebroker sau a unui SMS cu informaţii utile pentru dumneavoastră – clic „Alerte proprii
să vizualizaţi istoria tranzacţiilor dvs. pe o anumită perioadă şi/sau un anumit emitent cu ajutorul secţiunii "Activitate"

 

3. În secţiunea "PIEŢE ŞI COTAŢII" sunt evidenţiaţi indicii reprezentativi atât pe piaţa românească de capital (clic pe "Pieţe româneşti") cât şi pe cea externă (clic pe "Pieţe externe").

Tot aici puteţi:
→ să aflaţi mai multe informaţii despre simbolul dorit: cotaţiile în timp real, graficul cu evoluţia acestuia, analize şi stiri având ca subiect simbolul respectiv şi date despre indicatorii specifici reprezentativi - toate acestea accesând meniul "Cotaţii"
→ descărca datele istorice de tranzacţionare în format XLS cu toate cotaţiile acţiunilor listate la bursă – clic pe „Export cotaţii
→ să citiţi analizele, rapoartele realizate de analiştii noştri - clic pe "Analize şi rapoarte"
→ să vizualizaţi ştirile, informaţiile specifice pieţei de capital - accesaţi meniul "Ştiri şi comunicate"
→ să aveţi acces la cotaţiile simbolurilor care sunt tranzacţionate pe piaţa BMFMS (Bursa Monetar Financiară şi Mărfuri Sibiu) - clic pe "Futures"
→ să sortaţi emitenţii în funcţie de evoluţia procentuală/netă, simbol, volum, ultimul preţ, valoare sau preţul mediu, toate acestea din meniul "Topuri"4. În secţiunea "EMITENŢI" aveţi acces la informaţiile generale cu privire la situaţia emitenţilor, precum şi la datele financiare a acestora.

Secţiunea oferă informaţii despre:
→"Profil" - informaţii generale despre emitentii
→"Calendar financiar" - evenimentele ce au loc în cursul anului cu interes pentru dumneavoastră
→"Listări şi delistări" - informaţii despre subscrierea sau delistarea emitenţilor
→"Dividende & Majorări de capital" - evidenţa emitenţilor care acordă dividende sau majorează capitalul acordând acţiuni gratuite în cursul anului
→"Date financiare" - expunerea rezultatelor financiare ale emitenţilor începând cu anul 2003, trimestrial

 


Acces clienti
User ID:
Password:
Start in:
Deschide cont nou

  • Romania
  • Global
  • Emergent

BRD

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A.

0,0000 (0,00%)

14,0000stationar

Grafic BRD 1 luna

BET scadere 7.918,05 -0,74%
BET-C crestere 3.334,98 0,09%
BET-FI crestere 37.874,01 0,43%
RASDAQ-C scadere 1.359,97 -0,18%
BET-XT scadere 740,72 -0,61%
BET-NG scadere 674,65 -1,20%

contact

Curs valutar

  18/11 19/11 20/11
USD 3,9322 3,9322 3,9414
EUR 4,6400 4,6400 4,6469
Arhiva curs valutar


Condus de Randament