Onlinebroker
Ajutor | Contact
 English 
Politica de confidentialitate

Înainte de  utilizarea acestui site este necesar să citiţi şi să vă insuşiţi aceste noţiuni. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate practicată de compania noastră.

SSIF Romintrade poate deţine informaţii despre dumneavoastră ca şi client Onlinebroker, pe care ni le-aţi oferit de exemplu printr-o cerere de deschidere de cont, printr-un formular de înregistrare, contract etc.. Aceste informaţii pot include, printre altele, numele dvs, datele de identificare, adresa, numere de telefon, informaţii despre modul în care folosiţi serviciile şi produsele noastre.

            Informaţiile despre utilizatorii serviciului nostru pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor SSIF Romintrade, cum ar fi:
1. procesarea ordinelor sau cererilor clienţilor noştri;
2. oferirea de produse şi/sau servicii către dvs;
3. soluţionarea cererilor, întrebărilor sau a reclamaţiilor;
4. contactarea dvs (inclusiv prin poştă, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legătură cu oferte de produse şi servicii ale SSIF Romintrade sau în legătură cu produse şi servicii ale unor terţe părţi atent selecţionate, în cazul în care v-aţi exprimat o dorinţă expresă în acest sens.

Toate informaţiile pe care le-aţi furnizat la deschiderea contului OnlineBroker sunt strict confidenţiale şi nu vor fi divulgate nici unei terţe părţi, cu excepţia informaţiilor solicitate de instituţiile autorizate în acest sens, incidente pieţei de capital (Autoritatea de Supraveghere Financiara, Bursa de Valori Bucureşti, Bursa Monetar Financiară şi de Mărfuri, Fondul de Compensare a Investitorilor, Depozitarul Central, Casa Română de Compensaţie, Asociaţia Brokerilor, etc). Conform politicii noastre de protejare a informaţiilor, acestea sunt strict referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor serviciului. Aceste informaţii nu vor cuprinde informaţii personale de identificare, cu excepţia cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastră sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea sau procedurile judiciare.

 Prin modul de organizare internă şi funcţionare societatea se asigură următoarele cerinţe:

a) activitatea societăţii este separată pe departamente de specialitate astfel încât personalul implicat să păstreze confidenţialitatea oricărei informaţii de care ia cunoştinţă în cursul activităţii, în special informaţiile care nu au devenit încă publice şi care ar putea influenţa preţul de tranzacţionare pe piaţă;

 b) nici o informaţie confidenţială sau provenind de la client nu va putea fi folosită în tranzacţiile efectuate de către societate în contul propriu, în contul persoanelor relevante sau în contul unor terţi ori clienţi interesaţi;

 c) mecanismele de securitate şi control ale sistemelor informatice asigură confidenţialitatea şi păstrarea în siguranţă a datelor şi informaţiilor stocate, a fişierelor şi bazelor de date. Datele stocate se referă la cel puţin următoarele: ordine introduse, modificate, anulate, executate, rămase neexecutate;

d) fiecărei categorii de salariaţi şi personalului de conducere li se aloca coduri şi/sau parole personale de acces, netransferabile.

Politica de confidenţialitate a SSIF ROMINTRADE constă în protejarea informaţiilor oferite de clienţii noştri, secretul tuturor datelor de identificare a clienţilor  şi nedivulgarea către terţe persoane a oricăror informaţii privind investiţiile dumneavoastră.

   SSIF ROMINTRADE SA prin intermediul serviciilor prestate, prelucreaza datele Dvs. cu caracter personal in scopul exclusiv de prestare de servicii de investitii financiare in conformitate cu prevederile art. 5 din Legea 297/2004 privind piata de capital, in baza autorizatiei eliberate de catre A.S.F. Datele vor fi dezvaluite institutiilor implicate conform Legii nr. 297/2004 privind piata de capital si anume : operator de piata/operator de sistem, Depozitar Central / Registre Independente, Casa de Compensare, Fondul de Compensare al Investitorilor (daca va fi cazul) si Autoritatea de Supraveghere Financiara.

   Conform legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru execitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si  si semnata la sediul nostru. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele Dvs. nu vor fi transferate in strainatate.


Acces clienti
User ID:
Password:
Start in:
Deschide cont nou

  • Romania
  • Global
  • Emergent

BRD

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A.

0,0000 (0,00%)

14,0000stationar

Grafic BRD 1 luna

BET scadere 7.918,05 -0,74%
BET-C crestere 3.334,98 0,09%
BET-FI crestere 37.874,01 0,43%
RASDAQ-C scadere 1.359,97 -0,18%
BET-XT scadere 740,72 -0,61%
BET-NG scadere 674,65 -1,20%

contact

Curs valutar

  18/11 19/11 20/11
USD 3,9322 3,9322 3,9414
EUR 4,6400 4,6400 4,6469
Arhiva curs valutar


Condus de Randament