Onlinebroker
Ajutor | Contact
 English 
Reguli si conditii

Înainte de  utilizarea acestui site este necesar să citiţi şi să vă însuşiţi aceste noţiuni.Vizitarea în continuare a acestui site presupune ca sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile  practicate de societatea noastră.

Materialele prezentate pe site sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi la marcă sau alte drepturi de proprietate intelectuală. Reproducerea, difuzarea, stocarea, emisia, transmiterea, retransmiterea, transferarea, comunicarea publică, transformarea, închirierea sau utilizarea în orice alt mod a acestora, fără acordul prealabil şi în scris al SSIF ROMINTRADE şi/sau al titularilor lor, constituie o violare a drepturilor în cauză şi poate atrage răspunderea civilă, contravenţională sau, după caz, penală a persoanei în culpă.       

SSIF Romintrade nu garantează în nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea şi integralitatea datelor şi informaţiilor prezentate pe situl SSIF Romintrade Onlinebroker. Datele şi informaţiile referitoare la valori mobiliare sau la alte instrumente financiare, accesibile publicului pe acest site, nu constituie recomandări, indicii sau garanţii ale calităţii sau performanţelor acestor instrumente. SSIF Romintrade nu va putea fi ţinută răspunzătoare faţă de nici o persoană/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea sie-tului www.onlinebroker.ro sau ca urmare a oricărei erori sau omisiuni.

SSIF Romintrade nu îşi asumă răspunderea pentru nici o pierdere de date sau informaţii rezultate din întârzieri, ordine neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul SSIF Romintrade sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. SSIF Romintrade exclude orice sugestie sau garantie ca:
a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
b) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

În nici o circumstanţă SSIF Romintrade nu poate fi responsabilă pentru pierderi de natură directă sau indirectă rezultate din sau legate în orice fel de folosirea sau gradul de performanţă al serviciului, a acestui site web sau site-uri web în legătură cu acesta.


   Proceduri privind securitatea si controlul sistemelor informatice  

   Informatii FATCA  


Acces clienti
User ID:
Password:
Start in:
Deschide cont nou

  • Romania
  • Global
  • Emergent

BRD

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A.

0,0000 (0,00%)

14,0000stationar

Grafic BRD 1 luna

BET scadere 7.918,05 -0,74%
BET-C crestere 3.334,98 0,09%
BET-FI crestere 37.874,01 0,43%
RASDAQ-C scadere 1.359,97 -0,18%
BET-XT scadere 740,72 -0,61%
BET-NG scadere 674,65 -1,20%

contact

Curs valutar

  18/11 19/11 20/11
USD 3,9322 3,9322 3,9414
EUR 4,6400 4,6400 4,6469
Arhiva curs valutar


Condus de Randament